Alles geregeld voor een vaste prijs bij je online boekhouder

Niemand houdt van verrassingen op de factuur. Daarom werk ik met vaste pakketprijzen voor jouw boekhouding.

Op basis van jouw noden als ondernemer en de boekhoudkundige diensten voor je bedrijf stel ik een vaste prijs op. Je kan zelf kiezen voor facturatie per maand of per kwartaal. Zo weet je op voorhand wat de kostprijs van je boekhouder is.

Heb je diensten nodig die buiten het pakket vallen? Dan bespreken we dit op voorhand.

Fisc-it Prijs op maat
Hieronder vind je een indicatie van de pakketprijzen voor je boekhouding bij Fisc-it. Deze prijzen zijn all-in en bevatten alle diensten om jouw boekhouding en belastingaangiftes in orde te brengen.

Heb je een… … dan heb je een online boekhouding vanaf …
eenmanszaak € 97 per maand, excl. BTW
vennootschap € 208 per maand, excl. BTW

De totale pakketprijs voor je boekhouding hangt onder andere af van het type onderneming (vennootschap of eenmanszaak), het aantal te verwerken facturen en banktransacties, al dan niet btw vrijstelling, aantal bedrijfsleiders en personeelsleden, verplichte neerlegging jaarrekening, rapportering, extra modules van Yuki, …

Wil je de volledige kost van jouw online boekhouding weten?

Vertel me via onderstaand formulier wat meer over je ondernemersverhaal, je diensten/producten en je toekomstplannen. Je ontvangt zo snel mogelijk een prijs op maat voor de boekhouding van je zaak in jouw mailbox.

Ben je starter en heb je nog geen idee of je via eenmanszaak of een vennootschap gaat werken? Je weet misschien ook niet precies wat het verschil is tussen beide?
Dan maak je best een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Eens we jouw plannen hebben doorgenomen stellen we jouw pakket samen op basis van jouw wensen en berekenen we de prijs.
Je kan hier een afspraak vastleggen.
100
TariefEUR

    Kennismaken?

    Wil je ook je administratie verminderen en meer tijd krijgen om je te smijten op je zaak?
    Laten we kennismaken! Plan een vrijblijvend gratis videogesprek in om te bespreken waar jij als ondernemer of starter nood aan hebt.