Over mij

Ik zou mezelf niet meteen een typische boekhouder noemen. Ik ben wel graag bezig met cijfers en noem mezelf soms wel eens een nerd, maar het typische stereotiep van een boekhouder – saai, in grijs pak, dossier boven menselijkheid – daar doe ik niet aan mee!

Fisc-it Annelies
Fisc-it Annelies

Ook mijn pad is niet bepaald typisch te noemen. Jaren geleden startte ik als IT-freelancer en nam ik zelf een boekhouder onder de arm. Ik verwachtte van mijn boekhouder dat hij me snel en duidelijk inzicht zou geven in mijn cijfers en alles in mensentaal zou uitleggen. Daar bleef ik wat op mijn honger zitten en ik merkte bij freelancers rondom mij dat dit eerder de regel dan de uitzondering was.

Dus nam ik het heft in eigen handen en volgde ik een volwaardige opleiding accountancy & fiscaliteit. De opleiding boeide mij enorm en voor ik het wist had ik mijn roeping gevonden: de boekhouder worden die ik zelf nodig had.

Als online boekhouder zet ik sterk in op het moderne boekhoudverhaal:

  • Een eerste kennismaking gebeurt online en vanop afstand om tijd te besparen voor ons beiden. Nadien kan je via mijn online agenda steeds een afspraak inplannen, online of ter plaatse.
  • Ik ga uit van een continue wisselwerking tussen ons. Jij ziet wat ik doe, ik zie wat jij doet.
  • Ik wil in contact staan met jou gedurende het hele jaar, en niet enkel bij het snelle uitwisselen van de kwartaaldocumenten.
Fisc-it Online Boekhouder

Betrokken bij je ondernemersverhaal

Naast een goede boekhouder zijn, wil ik ook écht betrokken zijn in je ondernemersverhaal:

Begrijpbare cijfers

Het is voor mij een must dat je je eigen cijfers begrijpt en kan raadplegen. Ik leg je uit wat ze betekenen voor jou en je zaak en zorg ervoor dat je altijd toegang hebt tot geüpdatete statistieken.

Tijdig bijsturen

Zie ik aandachtspuntjes of moet er bijgestuurd worden: je hoort het van mij binnen de kortste keren.

Mensentaal

Geen gecompliceerde boekhoudtaal bij mij, wel mensentaal en begeleiding bij je boekhouding én het runnen van je bedrijf. Zo wil ik dat je beslissingen kan nemen met volledige kennis van zaken.

Mijn doel & visie

Mijn doel

Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij je voluit kan smijten in jouw job, omdat je weet dat de administratieve kant wordt opgevolgd.

Mijn missie

Mijn missie is geslaagd wanneer je mij als boekhouder niet enkel als een noodzakelijk kwaad ziet, maar als een begeleider waarbij je terecht kan in elke stap van jouw onderneming.

Kennismaken?

Wil je ook je administratie verminderen en meer tijd krijgen om je te smijten op je zaak?
Laten we kennismaken! Plan een vrijblijvend videogesprek in om te bespreken waar jij als freelancer of coach nood aan hebt.