Online boekhouder 

Als online boekhouder heeft fisc-it de missie om de administratie voor jou tot een minimum te beperken en je tegelijk maximaal te betrekken zodat je de juiste beslissingen voor je bedrijf kan maken.

Fisc-it Online Boekhouder

Ik help jou graag verder op maat. Duid aan welke situatie van toepassing is voor jou en je bedrijf en lees meer over mijn aangepaste aanpak:

Fisc-it Online Boekhouder voor Eenmanszaken

Samenwerken?

Wil je met je onderneming veranderen van boekhouder of ben je als zelfstandige op zoek naar extra advies en ondersteuning? Stel me vrijblijvend al je vragen of plan meteen een online gesprek in om kennis te maken.

Veelgestelde vragen

Is er ook een mogelijkheid om fysiek samen te zitten of gebeurt alles online?

Uiteraard kan dit! De eerste kennismaking gebeurt steeds online via een video call. Wanneer we met elkaar in zee gaan heb je de keuze om een afspraak te maken om langs te komen of een video call in te plannen.

Werk je ook samen met eenmanszaken in bijberoep?

Ik werk samen met freelancers, consultants en coaches. Val je binnen deze doelgroep dan ben je bij mij aan het juiste adres, ook in bijberoep. 

Hoe verander ik van boekhouder?

Veranderen van boekhouder is niet zo moeilijk. Wanneer je beslist om samen te werken met Fisc-it help ik jou met de overstap.
Eerst en vooral moet je nakijken of er met jouw vorige boekhouder een opzegtermijn werd afgesproken. Deze moet uiteraard gerespecteerd worden. Indien er geen opzegtermijn werd overeengekomen kan je op elk moment de samenwerking stopzetten.

Nadien geef je mij via een volmacht de machtiging om jouw dossier over te nemen. Ik spreek met jou af vanaf welk ogenblik jouw dossier moet overgenomen worden. 
Als laatste stap contacteer ik jouw vorige boekhouder en maak de nodige afspraken over de overdracht. Jouw vorige boekhouder bezorgt mij dan jouw volledige dossier zodat ik over de historiek van jouw onderneming beschik.

Hoe werkt online boekhouden precies?

Je krijgt toegang tot jouw online dossier. De toegang verloopt via internet, je hoeft hiervoor dus niets te installeren en kan dit vanop eender welk toestel doen. 
In jouw online dossier kan je al jouw documenten opladen. Dat kan op verschillende manieren: door ze te selecteren op jouw computer, door te linken met Dropbox of Google Drive, of door ze te e-mailen. Je kan ook de ondernemersapp installeren op jouw smartphone of tablet zodat je ook van daaruit toegang hebt tot jouw online dossier. Met de app kan je ook foto's nemen van bvb. bonnetjes en deze zo meteen doorsturen.

Je kan jouw online dossier ook koppelen met andere systemen om zo jouw documenten nog sneller en makkelijker te kunnen opladen.

Eens je de documenten opgeladen hebt worden deze door fisc-it zo snel mogelijk verwerkt en kan je jouw cijfers mee opvolgen.

Gebruik je ook andere boekhoudpakketten dan Yuki?
Neen, ik werk enkel met Yuki als boekhoudpakket. Als je dus momenteel een ander boekhoudpakket gebruikt, of zelf jouw boekhouding doet in andere software, dan zal je moeten overstappen naar Yuki als we gaan samenwerken.
Kan ik ook enkel voor advies bij fisc-it terecht?

Momenteel bied ik enkel continue 1-op-1 begeleiding aan, waarbij ik de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen en optimalisaties opvolg tijdens het jaar.
Eenmalig advies of enkel controle van de belastingaangifte zit niet in mijn aanbod.

Heb je nog een vraag?

Geen velden gevonden.